Talsan Tontun Joulukalenteri 2009 

Käyttöohjeet

Talsan Tonttu

Lisää Tontusta

Talon mies - Taiteilija ja Uunimuurari

Paperitaiteilija Tuula

Lähetä terveiset

Talsan Tontun joulukalenteri 2009

Tontun puuropata

 

Tonttu päivitti tätä sivua viimeksi 29.11.2019

Pyöreän juhlavuotensa kunniaksi Tonttu heittää eetteriin iki-ihanan taidekalenterin kymmenen vuoden takaa. Tontun joulukalenteri ilmestyi tuolloin neljännen kerran. Sittemmin Tonttu on kalenterinpidosta pidättäytynyt, mutta mikään ei estä muistelemasta menneitä.

Näin silloin:

Ensimmäinen luukku aukeaa adventtina 29.11.2009. Tällä kertaa Tonttu on houkutellut ystävänsä mukaan taiteellisiin kalenteripuuhiin. Tontun jutut tarjoavat jälleen vuoden pimeimmän ajan yli tarpojille arjen taidetta.

Pysähdy nauttimaan hetken kauneudesta. Kommentoi Tontun iloja ja kommelluksia. Lisää Tonttublogi suosikkeihisi ja tule tarpomaan Tontun seurassa kohti valon ja rakkauden juhlaa.

Tonttukuvake johdattaa takaisin etusivulle. Puuropata johdattaa lahjoittamaan omastaan joulun kunniaksi.

 


Kalenterin taideteokset:  paperitaiteilija Tuula Hiekkanen

  

   
         
 
     
Tuula Hiekkanen, Teille on syntynyt Vapahtaja
1.luukku   

Tuula Hiekkanen: Teille on syntynyt Vapahtaja

Lähetä Tontulle viesti (1)

Leen@ kirjoitti 28.11.2009 19:43

Tontun joulukalenteri kuulostaa ja jo etusivu näyttääkin niin houkuttelevalta, että Tonttu sai minut heti malttamattomasti odottamaan ensimmäisen luukun aukeamista. Toivon ettei Tonttu pahastu kun kutsuin muutaman muunkin kanssani kulkemaan Tontun kanssa tietä jouluun, blogissani on siis linkki Tontun Joulukalenteriin.Tontulle toivotan iloista ja pirteää mieltä matkalle jouluun, sukulaisesi Tuomas Tonttu eksyi viime joulun alla kovin erääseen kouluun ja osallistui pajaan jos toiseenkin, uteliaana kun meni availemaan aina vain uusia ovia. Sattui olemaan iso koulu ja monta ovea, lopulta sekin tarina päättyi oikein onnellisesti. Sitä toivon tällekin tontulle!

Tonttu vastasi 29.11.2009 15.25

Leen@ voi olla huoletta. Tontusta on hauskaa, jos innokkaita kalenterin lukijoita ilmaantuu. Jokainen kanssakulkija on tervetullut tueksi, jotta Tontun omatkin voimat riittävät jouluun saakka.


Sivun alkuun


Copyright © 2009 Anna Maija Stubb, Tuula Hiekkanen ja Päivi Lehikoinen. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin ja kuvien osittainenkin kopiointi on kielletty Suomen tekijänoikeuslain nojalla.