Etusivu  | Uunit  | Kuvanveisto  Veistokset  | Taidekoti  | Ota yhteyttä  | Yhteistyössä

 

Taidekoti

Albumi 2005-2007

Albumi 2008-2013

Talsan Tonttu

Lähetä Tonttuviesti

Lammasalbumi

Villan värjäys

Leivinuuniherkut

Anna Maija Stubb Web Desing Desing

 

 

Tonttu päivitti tätä sivua viimeksi 29.11.2019

Talsan Tonttu

Huumorilla höystetty kertomus arjen tapahtumista Talsan tontilla. Blogin keskiössä seikkailevat Talsan Tonttu, Talon mies, poika, tyttö ja koira sekä satunnaiset kulkijat. Tervetuloa lukijaksi.

Talsan Tonttu katselee tontillaan maailman menoa. Yrittää hillitä villitsemistä. Se ryhtyy tarvittaessa teoista sanoiksi, mutta Tonttujen tapaan sen ilmestymisestä ei koskaan voi olla varma. Sille, jolla on kiire, sillä ei ole mitään sanottavaa. Tonttu juttelee sille, joka kuulee. Tonttu kertoo tarinoita talosta, Talon Miehestä, lapsista, eläimistä, ajasta ja elämästä, ihmisen osasta. Se saattaa joskus huomauttaa asioista, jotka eivät oikeastaan sen tonttiin kuulu, mutta aina se pyrkii sanomaan kohtuuden ja välittämisen hengessä.

Tontun vanhoja tarinoita pääset lukemaan klikkailemalla linkkejä. Osa tarinoista on edelleen vanhalla sivustolla, mutta siirtyvät hiljalleen nykyiselle sivustolle. Jos eksyt, pääset aina takaisin osoitteella stubb.fi.

Jos ikänäkö vaivaa paina Ctrl ja rullaile hiirellä teksti isommaksi, niin johan näkyy. Jos uudet jutut eivät näy, päivitä sivu.

Terveisin Talsan Tonttu.

Talsan Tonttu on vetäytynyt toistaiseksi luonnon, puutarhan ja pikkutonttujen seuraan luovalle kirjoitustauolle, jonka pituutta ei Tonttu itsekään arvaa.  Tontuista ei tiedä, muuttavat mieltään milloin sille päälle sattuvat. Syksyiset illat hämärtyvät. Ties vaikka tonttuja alkaisi taas olla liikkeellä.

Palaa taidekalenteriin 2009

Lue tästä vuoden 2010 tarinat

Tästä aukeaa Talsan Tontun joulukalenteri 2011   Talsan Tonttu

Katso myös kuvat Muumipiparitalosta. Muumitalo

 
Web Design Anna Maija Stubb Web Desing © 2009
Copyright © 2009 Anna Maija Stubb. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin ja kuvien osittainenkin kopiointi on kielletty Suomen tekijänoikeuslain nojalla.