Käyttöohjeet

Talsan Tonttu

Lisää Tontusta

Talon mies

Paperitaiteilija Tuula

Lähetä terveiset

Talsan Tontun joulukalenteri 2009

Tontun puuropata 

 

Tonttu päivitti tätä sivua viimeksi 29.11.2019

Tontun joulukalenterin käyttäjälle:

Tämä joulukalenteri ei sovi hätähousuille. Istahda siis mukavasti, hellitä huolistasi ja pysähdy nauttimaan yhdessä Tontun kanssa elämän ainutkertaisista hetkistä.

Klikkaamalla kalenterin luukkua, löydät joka päivä uuden Paperitaiteilijan taideteoksen. Jos päätät avata kaikki luukut kerralla, Tonttu lupaa olla kertomatta Joulupukille. Sellaista sattuu. Tulevathan se suklaakalenteritkin joskus syötyä...

Jos ikänäkö painaa sinuakin, paina CTRL-näppäin pohjaan ja rullaile hiirellä,  niin pitäisi alkaa näkyä. 

Mikäli eksyt seikkaillessasi Tontun ja Talon miehen sivuilla, klikkaa  Tonttu-kuvaketta ja löydät takaisin joulukalenteriin. Tontulle lähetetyt jouluterveiset julkaistaan aina sen päivän luukussa, jota asia koskee. Joskin Tonttu toivoo ymmärrystä: tässäkin asiassa voi esiintyä pientä viivettä...

Ilosanomaa Tontun ja Paperitaiteilijan yhteistyöstä saa levittää kaikille taiteen ja levollisen joulun odotuksen ystäville.

Monia armorikkaita joulunajan päiviä. Toivoo Talsan Tonttu 

ps. Jos olet sairaana tai muuten vaan pitkästynyt ja sisätiloihin teljettynä, etkä keksi mitään tähdellistä tekemistä, pääset selailemaan Tontun vanhoja kalentereita tästä. Huom! Vanhat joulukalenterit sijaitsevat eri palvelimella. Jos eksyt, kirjoita osoite stubb.fi ja seuraa Tonttua.

Palaa taidekalenteriin 2009


Copyright © 2009 Anna Maija Stubb, Tuula Hiekkanen ja Päivi Lehikoinen. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin ja kuvien osittainenkin kopiointi on kielletty Suomen tekijänoikeuslain nojalla.